כאבים לא ברורים בחזה

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

03/02/2016 | 11:15 | מאת: שרון

שלום למומחים, כבר תקופה ארוכה, שמידי פעם, יש לי כאבים בחזה באזור צד שמאל. לא ממש במיקום הלב. אבל מן כאבים חדים במקצת ונקודתיים. לא תמיד באותה נקודה. מה שמעניין שכשאני לוחץ עם היד על האזור, הכאב נרגע. אני לוחץ לחיצה חדה עם האצבע. אלה לא כאבי שרירים. אני כן מתאמן בחדר כושר באופן קבוע. ועושה בדיקות ארגומטריות אחת לשנה בערך ושם הכל תקין ואומרים לי שיש לי כושר מעולה. אני בן 45 בריא. לא מעשן. צמחוני. למרות הכל, זה קצת מלחיץ והייתי שמח לשמוע מה אתם חושבים.

03/02/2016 | 21:00 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

שלום רב, תודה על פנייתך. למען הסדר הטוב כדאי שתגש לקרדיולוג. הייתיה מבצע בדיקת אקו לב במאמץ. בברכה, דר דדשב

04/02/2016 | 08:46 | מאת: שרון

יש אפשרות כזאת בכלל לקבוע תור לקרדיולוג דרך קופ"ח? את הבדיקות שציינת אני עושה כאחת לשנה במדיטון בבדיקת מאמץ (ארגומטריות) במסגרת ספורט שאני עושה. ושם הכל יוצא תקין ואפילו מעולה. שאלה מעניינת - איך זה שלחיצה עם האצבע מקלה ואף מעלימה את הכאב? זה לא אומר משהו?

מנהל פורום קרדיולוגיה