דופק שונה לעיתים קרובות

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

02/02/2016 | 18:51 | מאת: דנה

שלום דר אני בת 38 מזה שנים אני חשה פעימה שונה מהדופק הרגיל כאילו שהלב מחסיר פעימה ואפילו שניים.. זה יכול להיות סתם בשכיבה או בישיבה ובתקופה האחרונה זה ממש כל יום ויש ימים גם כמה פעמים ביום. עשיתי הולטר הראה שהבדיקה תקינה לפני כ 3 שנים הייתי אצל קרדיולג על אותו נושא לא ראה בעיה . אני בטבעי בנאדם לחוץ וחרדתי יכול להיות שיש לכך השפעה? מה עושים האם זה מזיק? תודה רבה

03/02/2016 | 20:59 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

שלום רב, תודה על פנייתך. לא ניראה שמדובר בבעיה לבבית במקרה הנידון. רצוי לבצע הערכה כללית אצל קרדיולוג. בברכה, דר דדשב

מנהל פורום קרדיולוגיה