תוצאות בדיקת הולטר לב

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

03/02/2016 | 15:46 | מאת: גלית

שלום רב. קיבלתי תוצאה של הולטר לב שביצעתי: סינוס: מהירות מינימלית 60 לדקה, מקסימאלית 162 לדקה, ממוצעת 89 לדקה. הפרעות קצב חדריות - נצפו 268 בודדים במשך הבדיקה. הפרעות קצב על חדריות - נצפו סה"כ 49 APC'S בודדים במשך הבדיקה. הפרעות הולכה ושינויים משמועתיים בקט ST - לא נצפו. יש לציין כי אני בת 34. בריאה בדר"כ - למעט צליאק מאוזן עם תזונה נכונה. תודה רבה מראש גלית

03/02/2016 | 21:01 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

שלום רב, תודה על פנייתך. קצב לב של 162 מהיר מידי ורצוי שתגשי להערכה אצל קרידולוג עם תוצאת בדיקה זו. בברכה, דר דדשב

מנהל פורום קרדיולוגיה