טרופונין

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

01/02/2016 | 10:44 | מאת: נירה

היי דר קרה לי מקרה קשה .. התעלפתי בבית . הרגשתי חולשה קלה והועברתי לחדר מיון. בחדר מיוו גילו זינוק של הטרופונין .. עליה חדה ואקג לא תקין. אושפזתי בטיפול נמרץ עברתי אקו לב.. מבחן מאמץ וct וירטואלי. הכל תקין. אמרו לי שהלב סבל מעט. מה זה היה

03/02/2016 | 20:56 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

שלום רב, עליות טרופונין על פי רוב נובעצ מהתקף לב. לעיתים תתכן עליה במצב דלקתי, כמו דלקת בקורo. שריר הלב. נדיר יותר עליה עלוהל לנבודע ממחלות סיטסמיות אחרות, לעיתים או קשות או מתסחיף ריאתי. על פי ניתונים שמרת לא ניתן להגיעה לסמקנה ברורה. אני סבור שרופאים המטפלים נתנו לך הסבר. בברכה, דר דדשב

מנהל פורום קרדיולוגיה