המטקוריט גבוה

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

24/11/2015 | 00:24 | מאת: יוסי

שלום האם יש סיכון מיידי בהמטקוריט גבוה בבדיקות הדם? והאם בדיקת דם של תפקודי קרישה גם נותן תמונה במקרה כזה או שיכול להיות תפקודי קרישה תקינים ובכל זאת יש סיכון בגלל ההמטקוריט הגבוה. ייתכן והעליה בהמטקוריט (מעל הגבול העליון של הנורמה) אצלי נובע כתוצאה מטיפול בטוסטוסטרון תחליפי? אני בן 41, לא מעשן. תודה

29/11/2015 | 21:16 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

אתר זה עוסק במחלות לב.... המטוקרית גבוה לעתים ייתכן במצבים שונים (מומי לב מולדים למשל, מלווים בכיחלון). באם יש לך בעית לב? אם לא לעיך לגשת להערכה אצל רופא משפחה ורופא מומחה בבעיות דם - המטולוג. בברכה, דר דדשב

מנהל פורום קרדיולוגיה