כאבים אחרי תיקון- דחוף

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

28/11/2015 | 17:54 | מאת: עדי

עברתי לפני 17 יום תיקון מהצד של מסתם מיטראלי שמאלי . היה חשד לאמפיזמה קלה אך כזו שתיספג ואכן הקושי המסוים( כמעין חירחור קל) בזמן השינה נעלם בימים האחרונים . לפני כיומיים עברתי הסרת תפרים ולאחר מכן עשיתי צילום חזה ביענוח: הצללה סמיכה עדינה בשדה אמצעי מימין יתכן שמתאים לתסנין בשלב מוקדם משמאל אוורור תקין . באותו יום הייתי 12 שעות בחוץ . המנתח אמר לעשות בעוד 4 ימים צילום חוזר וכל עוד זה לא עם חום - לא להבהל מזה. למחרת ( דהיינו אתמול) עשיתי טעות כשעשיתי קניות עבור אימי וסחבתי שקיות כבדות ללא רכב. ומאתמול יש לי כאבים חזקים באיזור הניתוח שלא הופיו קודם לכן - מה עלי לעשות ?להמתין לצילום חוזר או לגשת למיון? אודה על תשובה מהירה

29/11/2015 | 21:07 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

שלום רב, תודה על פנייתך. נא לגשת לבדיקה בחדר מיון - בית חולים. בברכה, דר דדשב

30/11/2015 | 14:49 | מאת: עדי

ברשותך שאלה על תופעה נוספת - בימים האחרונים תופעת נמלול באצבעות רגל ימין פעמיים-שלוש ביום - האם זה מחייב התיחסות ?

מנהל פורום קרדיולוגיה