בדיקת אקוקרדיוגרפית דרך בית החזה

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

23/11/2015 | 11:29 | מאת: סיון

נעשתה בדיקה תפקוד של חדר שמאל הערכת מסתמים ולהלן התוצאה: הכל תקין פרט לדברים שלא מובן לי תפקוד דיאסטולי:גל A גבוה מגל E המעיד על הפרעה ברלקסציה של החדר השמאלי דרגה 1 התעבות קלה של עלי המסתם המיטראלי. אי ספיקה טריויאלית מסתם אאורטלי: מסתם תלת עלי הסתיידות של עלי המסתם ללא הצרות. אשמח לשמוע הסבר תודה

29/11/2015 | 21:17 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

בן/ בת כמה, מחלות רקע? תודה דר דדשב

04/05/2016 | 15:38 | מאת: רון

אני בן 13 עשיתי אקו בגלל אוושה ששמע רופא המשפחה באקו כתוב אי ספיקה טראויולית ואי ספיקה קלה מה זה אומר תודה

מנהל פורום קרדיולוגיה