כאבים בחזה - דופק מהיר - לחץ דם נמוך

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

22/11/2015 | 16:06 | מאת: מוישי

שלום אני גבר בן 27 שוקל 122 ק"ג עם היסטוריה של לחץ דם גבוה (תורשתי) לאחרונה אני הולך הרבה לבריכה, כדי להיות בכושר. אבל לפעמים אחרי בריכה, הלב דופק לי מהר וחזק, ואני מרגיש את הדפיקות, ולעיתים נלווה לזה לחץ/כאבים בחזה. למשל ביום חמישי הלכתי לבריכה. וכעת מיום חמישי בלילה, עד עכשיו (ראשון בצהריים) יש לי לחץ בחזה, חולשה, ודופק מורגש (או מהיר) מדדתי לחץ דם בקופה, והיה לי נמוך מהנורמה אצלי הנורמה אצלי 140-90 . והיה לי רק 114-80 . וזה בלתי אפשרי כזה לחץ דם אצלי. והדופק בקופה היה 105. וגם יש לי לחץ בחזה. אז ממה זה נובע. ומה אני יכול לעשות בעניין והאם עלי להיות לחוץ או לפנות לרופא, כי זה לא נחמד דופק ולחץ או כאב בחזה. תודה רבה

22/11/2015 | 16:11 | מאת: מוישי

שיש לי גם קוצר נשימה כל הזמן וצורך מידי פעם "לנשום עמוק". (וגם לפעמים דקירות בחזה. תודה אבל כל התסמינים אחרי בריכה למשל, ויכול להמשך כמה ימים אפילו שבוע. הבעיה היא שבשעת הבריכה עצמה אני מרגיש מעולה, ורק אח"כ מתחיל הכאבים תודה

22/11/2015 | 22:07 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

שלום רב, תודה על פנייתך. מעט אבדתי את הקו המרכזי בשאהל שרצית לשלאול.... מהי השאלה בבקשה? מדוע לא לבצע הערכה - למשל מבחן מאמץ, אקו לב..... פני נא לבדיקת קרדיולוג. בברכה, דר דדשב

מנהל פורום קרדיולוגיה