עילפון לאחר שינה.

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

21/11/2015 | 10:54 | מאת: ריקי

הי. בעלי בן 45 קם משינה היינו במאמץ מיני לאחר כמה דקות הוא קם לאמבטיה ונפל שמעתי ממנו קולות של נחירות או חירחור. זה היה 30 שניות בערך בזמן שצלצלתי למגן דוד הוא פתאום התעורר. דיברנו עם המגן דוד ואמרו לי שממה שנראה זה היה עילפון. לגבי החירחור זה לא היה אפלפסיה כי אני מכירה את המחלה מקרוב. אני נבהלתי נורא חשבתי שזה משהו הרבה יותר גרוע כי אני מאד חרדתית. ולא יודעת מה לעשות במצבים כאלה . הוא קבע בדיקות לשבוע הבא. השאלה היא האם זה יכול להיות משהו אחר? אשמח לתשובות אני מאד מודאגת.תודה ויום טוב

22/11/2015 | 22:11 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

שלום רב, תודה על פנייתך. יש לפעול ולבצע בירור במישור של בעית לב וגם בעיה נוירולוגית. בברכה, דר דדשב

מנהל פורום קרדיולוגיה