לחץ דם גבוה בשינה בלילה

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

17/11/2015 | 08:30 | מאת: איתי

שלום רב. אני בן 26 עם ערכי לחץ דם טובים משך היום (118/78 ממוצע) אך אין בכלל ירידה בלילה, ואפילו קצת עליה ולפעמים פיקים די גבוהים. שני הולטר לב הוכיחו זאת. אני בריא בדרך כלל, ללא תרופות. אוכל בריא ללא מלח. כליות שלי בסדר. אלקטרוליטים בסדר. TSH בסדר. בגלל נחירות עשיתי מעבדת שינה שהראה שאין לי דום נשימה בשינה. מה מומלץ? האם תרופה לפני שינה יכולה לפתור את הבעיה? הרבה תודות! איתי

19/11/2015 | 21:37 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

שלום רב, תודה על פנייתך. זאת אפשרות. יש לבדוק באם ערכי לד מצדיקים טיפול תרופתי.

מנהל פורום קרדיולוגיה