הולטר לב

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

07/10/2015 | 12:23 | מאת: מלי

אודה מאד על עזרתך הערות/סיכום: קצב סינוס . APBS: שכיחים 1.6% מכלל הפעימות. VPBS:מרובים בממוצע 109 לשעה, 3.1% מכלל הפעימות, נצפו 4 זוגות.נצפו 61 קטעי ביגימיניה עד 13 שניות-7 מחזורים, נצפו 7 קטעי טריגימיניה עד 11 שניות-3 מחזורים. הפרעות הולכה : נצפו 16 פאוזות עד 2.1 שניות, נצפו 18 פעימות חסרות ע"ר SA BLOCK OR ARREST ממלץ יעוץ קרדיאלי הערות: המון תודה מלי

07/10/2015 | 21:14 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

שלום רב, תודה על פנייתך. בדיקה איננה תקינה ומחייבת התייעצות עם קרדיולוג בהקדם. לא ניתן לפרט יותר לפי המידע שהתבל כאן. בברכה, דר דדשב

מנהל פורום קרדיולוגיה