האם שימוש

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

30/09/2015 | 21:14 | מאת: שאלה

האם שימוש בתרופה שקיבלתי לבעיות מעי דק בשם פפברין יכולה להשפיע באופן לא טוב על הלב? יש לי לחץ דם 120על80 אני בן 50. הכדור פפברין גורם לי למגרינה..והבנתי שהוא מרחיב כלי דם בגוף. האם זה לא מסוכן? ומה לבבי שימוש באספרין יחד. ואטופן לכאבי גב שזה מדלל דם. תודה

07/10/2015 | 21:20 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

שלום רב, תודה על פנייתך. קרוב לוודאי לא תהיה השפעה משמעותית על הלב. לא רואה סכנה מבחינה זו. בנשוא מיגרנה יש להתייעץ עם רופא עצבים - נוירולוג. בברכה, דר דדשב

07/10/2015 | 21:22 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

סליחה- המשך.... באשר לאטופן - עלול לגרום לעלית לד. יש לשים לב ולבדוק לד, כי מגרנה, שלדעתך, ייתכן ומהווה עלית לד הגורם לכאב ראש. בברכה, דר דדשב

מנהל פורום קרדיולוגיה