לחוצה

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

30/09/2015 | 16:32 | מאת: לינוי

שלום אני בת 22. לפני שנתיים פלוס מינוס עשיתי בדיקות הולטר לב א.ק.ג ואקו לב שיצאה תקינים . עכשיו חזרו שוב כל הסימטומים כאבים בחזה צד שמואל דופק מהיר איטי וכו' ביצעתי שוב א.ק.ג תקין (יש לציין שזה אחרי שלקחתי כדורים מוקסיפן קולדקס ולפני כן בגלל האלרגיה באף ואף סתום לקחתי סטרונאז וטלפסט שעושים דופק מהיר ..)אבל למרות שכבר שלוש שבעות אני לא לוקחת את הסטרונאז והטלפסט אני עדיין מרגישה דופק מהיר איטי וכאבים בחזה שמאלי.גם צריכים להמשיך ברור אם זה בלוטת התירס.ואני סובלת מפיבראומלגיה ומעי רגיש (חשד לקרהון) לאבא שלי יש בעיה במסתמים שבלב לכן אני בלחץ. השאלה שלי : צריך לחזור על הבדיקות או שאם היה תקין ברוך ה' לפני שנתיים אין צורך..?

07/10/2015 | 21:22 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

שלום רב, תודה על פנייתך. אינני רואה שום סביה לדאגה. ניתן לבצע הערכה חוזרת עם רופא משפחה. בברכה, דר דדשב

מנהל פורום קרדיולוגיה