דופק מהיר

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

25/09/2015 | 13:25 | מאת: מיכל

בתי 32. סובלת שנים מדופק מהיר. בדיקת מאמץ תקינה ( למרות שהצלחתי בבדיקה להגיע לדופק 200 אחרי הליכה מהירה במעט זמן יחסית אך הקרדיולוג טען שתקין) . לאור כאבים בחזה צד שמאל שבאים הולכים נעשתה גם בדיקה אקו לב שיצאה תקינה. מתאמנת בחדר כושר כמה חודשים.. באימון האחרון אחרי מאמץ הרגשתי את הדופק ממש גבוה וסחרור, כמובן שהפסקתי באמצע ויצאתי מהאימון בבהלה. לקח לי זמן להתאושש ולדופק להרגע. בנוסף שמתי לב לעניין שחוזר על עצמו הרבה בזמן שכיבה אני מרגישה בפתאומיות 4 -5 פעימות חזקות (לא מהירות) בשילוב של משהו שעולה מהקיבה.. תחושה ממש לא נעימה.. ואין לי מושג אם זה קשור לאוכל. בכל אופן אני כבר ממש מיואשת , לא יודעת איזה עוד בדיקות עליי לעשות. עשיתי ההולטר לפני שנים והלכתי לאלקטרו פיזיולוג וכלום. אני כבר לא יודעת אם מותר לי להמשיך להתאמן או לא.

26/09/2015 | 20:07 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

שלום רב, תודה על פנייתך. יש לחדש ולחזור לבדיקת קרדיולוג. בברכה, דר דדשב

מנהל פורום קרדיולוגיה