חרדה

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

25/09/2015 | 01:44 | מאת: אירית

היי.. אני בת 49 ונמצאת בתקופה מאוד קשה בחיי. מאוד רגישה וסובלת מחרדות קשות. בפעם האחרונה היו לי מעט לחצים בחזה והאקג הראה שינויים. נלחצתי מאוד אך הכל לבסוף היה תקין כולל אקג חוזר ובדיקת טרופונין. מאז אני פוחדת . כל פעם שאני מתעצבנת אני נתקפת חרדה איומה שאולי עברתי חלילה התקף לב. איך אוכל לדעת האם זהו רק התקף לרדה? ולא משהו חמור יותר חלילה? תודה. כי כל פעם לרוץ למיון לא נעים וגם יקר

26/09/2015 | 20:04 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

שלום רב, תודה על פנייתך. רק אחרי בדיקה רפאוית מלאה. בברכה, דר דדשב

מנהל פורום קרדיולוגיה