חרדות

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

11/09/2015 | 10:28 | מאת: דנית

היי דר, אני סובלת מחרדות שעולות וצפות מידי פעם עקב מצב אישי וכלכלי קשה. מידי פעם כשאני נתקפת הרגשה רעה או לחץ בחזה אני ניגשת לרופאה שעושה לי אקג כשאני בהתקף חרדה והדופק מהיר . כבר פעמיים זה קורה שהיא שלחה אותי למיון לדעתה עם שינויים ב אקג.. אני טסה למיון כולי רעד ופחד עומדת למות מפחד וכל פעם במיון שולחים אותי הביתה אחרי אקג תקין ובדיקת טרופונין תקינה. ואומרים שהייתי בחרדה ומומלץ המשך בירור כמו אקו וכו מה קורה לי ולמה הרופאה תמיד מלחיצה אותי תודה

15/09/2015 | 20:25 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

שלום רב, תודה לע פנייתך. במידה ולא בוצע בירור לבבי כדאי לבצע ואין צרוך להילחץ. בברכה דר דדשב

מנהל פורום קרדיולוגיה