כאבי חזה

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

13/09/2015 | 13:24 | מאת: מיכאל

כבר בערך שנה שלמה שזה קורה לי. פעם בחודש בערך למשך 5-10 יש כאב דוקר בחזה (לא ממש כואב יותר מציק) ואז הוא מפסיק וזהו, אין יותר תסמינים רק הכאב, לא חום, לא כאב בחלק אחר בגוף כלום קיצור. אני בן 17 ובעודף משקל של 10 קילו( האם זה אולי הסיבה) , ההסטוריה של בעיות בלב היחידה שלי זה סבא של ז"ל נפטר מהתקף לב בגיל 70 וזהו.. מה זה יכול להיות? תודה רבה!!

15/09/2015 | 20:29 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

שלום רב, תודה לע פנייתך. רוב הסיכויין שלא מדובר בבעית לב, אך כדאי לגשת להערכה. בברכה, דר דדשב

מנהל פורום קרדיולוגיה