קצב לב איטי

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

09/09/2015 | 17:30 | מאת: יואב

שלום רב בן 45,BMI אידאלי,תזונה מאוזנת ללא פחמימות ריקות וללא סוכרים זמינים, פעילות גופנית-שחיה או הליכה לפחות 6 פעמים בשבוע. טרום סוכרתי (סוכר גבוה בבוקר), נוטל ציפרלקס. לחץ דם במנוחה בין 100 ל 120 ובין 58 ל80. דופק במנוחה אחרי השכמה 46 ובמהלך היום במנוחה באזור ה 50-52 (מכשיר ביתי) האם הדופק תקין? האם יש לגשת לבדיקה? בבדיקת ארגומטריה שגרתית לפני פחות משנה הכל היה תקין.

09/09/2015 | 17:37 | מאת: יואב

רק אציין שירדתי בשנה האחרונה כ 18 קילו בצורה יזומה באמצעות כושר ,תזונה וכוח רצון:).

15/09/2015 | 20:32 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

שלום רב, תוד על פנייתך. לא תקין. יש לגשת לבדיקה. חשוב לבדוק גם תפקוד בלוטת התריס. בברכה, דר דדשב

מנהל פורום קרדיולוגיה