סטטינים

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

02/09/2015 | 22:26 | מאת: עמי

שלום, אני בן 62, עושה קצת ספורט (שחיה) אוכל בדר'כ אוכל צמחוני כולל דגים. עברתי לפני כ-7 שנים צינטור עם שני סטנטים , היתה לי איסכמיה. יש לי יתר לחץ דם מטופל בתרופות להורדה והלח"צ בדר"כ מאוזן, נטייה קצת לדיאסטולי גבוה. לןקח שנים רבות סימבסטטיןבשנה האחרונה ירדתי ל-10 מ"ג ליום. הכולסטרול שלי: 136, hdl:47, ldl:70.2. לאור הנ"ל האם אפשר להפסיק את לקיחת הסטטינים? תודה, עמי

07/09/2015 | 21:59 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

שלום רב, תודה על פנייתך. לא. להשמיך. אתה מאוזן מצויין. בברכה, דר דדשב

מנהל פורום קרדיולוגיה