חשד להתקף לב

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

23/08/2015 | 01:25 | מאת: קטרינה

ד"ר שלום רב. אני בחורה בת 37.במשך כשבועיים הרגשתי כצת לחצים בחזה.לא יחסתי לזה שום חשיבות,אבל בגלל שאנו היינו צריכים לטוס לחו"ל בכל זאת ניגשתי למוקד להיבדק ליתר ביטחון. עשו לי א.ק.ג ובאותו רגע הזמינו אמבולנס דחוף עם חשש להתקף לב.ממה שהבנתי מהרופאה יש צניחות וחשש לאיסכמיה. ישר אישפזו אותי בפנימית אבל בטיפול נימרץ.רצו לעשות צינטור,אך ביקשתי שקודם יבדקו אותי בעוד בדיקות לא פולשניות.חשוב לציין שהאינזים של הלב היה כל הזמן תקין לחלוטין. עשו לי אקו לב,ומיפוי לב שיצאו תקינים לחלותין.חשוב גם לציין שה א.ק.ג שלי תמיד היה תקין.האחרון נעשה ב 2010. הישתחררתי מבית החולים עם אותו תרשים של א.ק.ג עם צניחות.אני מבולבלת ולחוצה. מה זה?אז כניראה יש לי בעיה בלב? אני לא יודעת. בבקשה אולי תוכל לעזור ולהסביר לי? האם יצא לך לפגוש מיקרה כזה? תודה רבה מראש קטרינה

27/08/2015 | 21:45 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

שלום רב, תודה על פנייתך. רוב הסיכוים שלא מדובר בבעית לב. על מנת לבצע השלמת הערכה, מציע לך לבצע מבחן מאמץ או אקו לב במאמץ. בברכה, דר דדשב

מנהל פורום קרדיולוגיה