הנוטר 21

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

25/08/2015 | 19:40 | מאת: רפי

שלום רב, אני בן 62, מושתל כליה לפני כחודשיים התחילו לי דפיקות לב מואצות, לסירוגין, במשך שבועיים, לא כל יום. ביצעתי בדיקת הולטר לב 24 ש' ורציתי לדעת אם התוצאות תקינות? הנה התוצאות, אשמח לברר אם נחשבות תקינות? סה"כ שעות הקלטה: 21:50 שעות הקצב הבסיסי: סינוס קצב לב מינימלית: 46 לדקה...מהירות מקסימלית: 117 לדקה. מהירות ממוצעת: 67 לדקה. הפרעות קצב חדריות, PVC'S: - לא רק 6 הפרעות קצב על חדריות APC'S- לא רק 9. הפרעות הולכה: אין שינויים ST: אין אודה בעת התשובה תודה רבה

27/08/2015 | 21:36 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

שלום רב, תודה על פנייתך. בהתבסס על הנכתב בפנייתך - מדובר בבדיקה בגרד נורמה. בברכה, דר דדשב

מנהל פורום קרדיולוגיה