לחץ דם גבוה במאמץ

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

23/08/2015 | 21:57 | מאת: רונן

שלום, בבדיקות מאמץ שעשיתי הסתבר שלחץ הדם שלי מגיע ליותר מ 200 בעת מאמץ ואפילו ל 220 , כיוון שאני מעוניין להמשיך ולהתאמן בריצה , האם יש קשר בין עלית הדופק לעלייה בלחץ הדם? אם יש קשר כזה האם אוכל על פי קריאת הדופק שלי לאזן את המאמץ בזמן ריצה ולהוריד את לחץ הדם. אני בין 52. האם יש מכשיר שבודק לחץ דם בזמן ריצה? תודה,

27/08/2015 | 21:41 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

שלום רב, תודה על פנייתך. לא בהכרח. עלית לד במאמץ דבר לא תקין ויש לאזנו לפני המשך פעילות גופנית. בברכה דר דדשב

מנהל פורום קרדיולוגיה