טשטוש באימון

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

21/08/2015 | 21:49 | מאת: בר

בזמן האחרון כשאני מתאמן בחדר כושר באמצע הסט או בסופו אני רואה מטושטש לפעמים שחור ומרגיש סחרחורת,רוב האימונים הם הנפות אולמפיות ורובן עם משקלים כבדים(מקפיד על נשימה נכונה) עשיתי בדיקות דם הכל תקין הברזל והטסיות דם היו גבוהות קצת יש סיבה ללכת לרופא ולבצע בדיקות אחרות?

22/08/2015 | 20:32 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

שלום רב, תודה על פנייתך. ייתכן ומבצע פעילות יתר - מאמץ מואץ מידי.... עליך להפסיק בשלב זה אימון, ולגשת להערכה אצל רופא קרדיולוג. בברכה, דר דדשב

מנהל פורום קרדיולוגיה