סימבססטין 10 מל

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

20/08/2015 | 05:10 | מאת: יעקב

דר שלום מזה עשור מקבל סימבססטין עשרה מל תוצאות כולסטרול היו גבוליות אך יחד עם פעילות ספורטיבית הייתי מגיע לערכים של 100 לדל וחמישים וחמש הטוב... בגלל פציעת ספורט כנראה שאהיה מושבת חודש וחצי לפחות - האם לדעתך כדאי להגדיל ל עשרים מל ואחר כך לחזור לעשרה מל כי בטוחני שתהיה עליה בכולסטרול אני פשוט רובץ בספה...

22/08/2015 | 20:29 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

שלום רב, תודה על פנייתך. לא חושב כך. אם אין לך בעיה לבבית מאובחנתץ וגורמיסיכון נוספים, כוגן סוכרת, כניראה שניתן להסתפק בטיפול נוכחי. בברכה, דר דדשב

מנהל פורום קרדיולוגיה