פענוח תוצאות הולטר לב

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

19/08/2015 | 13:35 | מאת: מור

שלום רב אני בת 50. לאחר 3 ארועים מוחיים בגיל 32-42, נמצא אצלי PFO שנסגר עם "מטריה" לפני 8 שנים. לאחרונה ביצעתי הולטר לב בשל ארועים של סחרחורות והרגשת עילפון. ברקע חוסר בברזל ו-B12. לחץ דם תקין. ללא עודף משקל. הממצאים בהולטר: VPB's FEW APB's, Couplets, run of APB's )8 beats, rate 98 BPM at 02:41) total SV events 21 maximal longest 8 total brady beats title events 9 השאלות: האם הממצאים סובלים דיחוי עד לפגישה עם הקרדיולוג שנקבעה לעוד חודש? האם ניתן לעבור ניתוח מתוכנן, בהרדמה מקומית, במצב זה? האם עלי לעדכן את המנתח? תודה רבה מראש, מור

22/08/2015 | 20:25 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

שלום רב, תודה על פנייתך. מדובר בהפרעת קצב לב לא קשה, מסוג לעיתית. דבר מחייב בדיקה אצל קרדיולוג. בברכה, דר דדשב

מנהל פורום קרדיולוגיה