ניטרטים

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

18/08/2015 | 10:34 | מאת: azi

דר' דדשוב שלום רב, ברצוני להשתמש בוויאגרה.אילו תרופות כוללות ניטרטיטם? אני נוטל קומדין לדילול הדם.אספירין.פלביקס-בעקבות צינטור והכנסת שני סטנדים(לפני חודש).ליפיטור,סינטרואיד-עברתי כריתת בלוטת תריס(לפני 7 שנים).טריטס-להורדת לחץ דם.פרוקור-בגלל פרפור פרוזדורים לפני עשור.אומניק-בגלל הגדלה שפירה של ערמונית. כללית אני מרגיש מצוין עם התרופות שאני נוטל. תודה מראש עבור תשובתך. עזי

18/08/2015 | 21:12 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

שלום רב, תודה על פנייתך. אף תרופה המוזכרת בפנייתך אינה מכילה ניטרטים. בברכה, דר דדשב

מנהל פורום קרדיולוגיה