עזרה בתוצאות אקו לב עובר

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

21/07/2015 | 13:43 | מאת: בתאל

עברתי בדיקת אקו לב עובר בשבוע 25 ואלו התוצאות סיבה לבדיקה:עברה אקו לב עוברי עקב ברדיקרדיה עוברי חשד ל :INTERRUPTED IVC-AZYGOS CONTINUATION עם-LT ISOMERISM גודל ותפקוד טוב של החדרים קצב הלב סדיר סביב 100-110 לדקה נראה שמחיצה בין חדרים שלמה מסתמים תקינים עורק הראתי תקין קשת דוקטלי תקינה קשה לבדוק את קשת אאורטלי foramen ovale -גדול מהרגיל 6 מ"מ זרימה r to l נראה שיש ivc\svc שני pv בטוח שנכנס ל la ללא נוזל פריקרדיאלי אשמח להסבר מפורט מה הכוונה בכל המכתב הזה תודה רבה

26/07/2015 | 21:20 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

אתר זה עוסק בבעיות לב במבוגר. עליך לפנות למומחה באקו לב עובר/ קרידולוג ילידם, בהקדם האפשרי. מצב לא תקין. בברכה, דר דדשב

מנהל פורום קרדיולוגיה