טטרולוג'י עש פאלוט מולד

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

23/07/2015 | 16:33 | מאת: נטי

הי הבת שלי נולדה עם מום לב טטרולוגי עש פאלוט עברה ניתוח תיקון פאטצ' בגיל 7 חודשים. כעת חוזים לה ניתוח נוסף להחדרת מסתם בגיל שש. האם קיימת אופציה להימנע מניתוח לב פתוח נוסף להכנסת המסתם? אולי צינתור? האם - מכיוון שזה מסתם זמני שאמור להחזיק עד גיל העשרה - האם ניתן לדחות באיזושהיא שיטה את הניתוח כדי להימנע מניתוחים כל כך מרובים? תודה לעונים..

26/07/2015 | 21:03 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

אתףר זה עוסק במחלות לב במבוגר. עליך לפנות להתייעצות לקרידולוג ילדים. בברכה, דר דדשב

מנהל פורום קרדיולוגיה