כאב חד בחזה

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

19/07/2015 | 12:53 | מאת: ניר

שלום רב, מדי מספר חודשים אני מרגיש כאב חד בחזה בצד השמאלי, הוא פתאומי מאוד ,חזק מאוד, וקצר מאוד. אוטומטית אני מנסה לקחת נשימה עמוקה, אבל הכאב מגביל אותי. הוא חולף לאחר 2-3 שניות, כאילו כלום לא קרה. האם זה משהו שדורש בדיקה? להשלמת המידע, לפני כשנה ערכתי סדרת בדיקות עקב דופק לא סדיר, נאמר לי שהכל תקין (מלבד ברדיקרדיה), אך לא הזכרתי בעיה זו. תודה רבה.

19/07/2015 | 12:54 | מאת: ניר

שכחתי לציין את גילי - 29. תודה.

19/07/2015 | 22:06 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

סיפור לא ספציפי ולא טיפוסי לבעית לב. ניתן לבצע תחילה הערכה אצל רופא שמפחה ולבצע מבחן מאמץ. בברכה, דר דדשב

מנהל פורום קרדיולוגיה