אקו לב עובר

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

03/07/2015 | 09:13 | מאת: ענת

שלום, אני נמצאת בשבוע 22 ובבדיקת אקו לב עובר נמצא pfo צנוע - 3 ממ, הרופא אמר שייתכן וזה שום דבר אבל הוא רוצה לראות אותנו שוב בעוד 6 שבועות על מנת לוודא התפתחות תקינה של החדר השמאלי (שכרגע נראה בסדר), אשמח אם תוכלו להסביר לי מה הגודל התקין של הפתח שהיה אמור להיראות? מה המשמעות של הממצא ? ובעיקר כמה מודאגת עלי להיות..? תודה רבה

05/07/2015 | 20:57 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

אתר זה עוסק במחלות לב במבוגרים בלבד. עליך לגשת להתעייצות עם קרידולוג ילדים. מומחה באקו לב עובר. בברכה, דר דדשב

מנהל פורום קרדיולוגיה