לחץ דם נמוך

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

29/06/2015 | 23:16 | מאת: מיכל

שלום, אני בת 25 לפני 7 חודשים עברתי ניתוח קיצור קיבה (סבלתי מיתר לחץ דם וחודש לפני הניתוח ירד לי לבד) כיום סובלת מחולשה וסחרחורות. עשיתי בדיקות והכל יצא תקין מלבד חוסר בפוליק אסיד ומלבד זה יש לי לחץ דם ודופק נמוכים (91/50 ודופק 50). מבחינת הרופא/ת משפחה לא ניתן לעשות כלום מלבד צריכה מוגברת של מלח ושתיית קפה. השאלה שלי היא האם ניתו לעשות עוד משהו ואם צריך בכל זאת לבקש פגישה עם רופא מומחה. (בגלל זה גם הורדתי הילוך מחד"כ מפחד שאתעלף) תודה רבה מראש על התשובה.

30/06/2015 | 21:27 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

ייתכן ורידיה משמועתית במשקל גרמה לכך. לעיתים יכול להתפתח מצב של אי איזון תזונתי. בנוסף יש לבדוק תפקוד בלוטת התריס. על כל פנים במידה ואין סתמינים קלינים - אין מה לדאוג. בברכה, דר דדשב

01/07/2015 | 00:23 | מאת: מיכל

מזה אומר תסמינים קלינים?

מנהל פורום קרדיולוגיה