מינון הקרדילוק

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

27/06/2015 | 22:55 | מאת: דן

שלום ד'ר לפני חצי שנה עברתי מצב של דופק מהיר הדופק היה מהיר וסינוס, PAF הקרדיולוג התלבט האם זה היה פרפור או ריפרוף והוחלט שזה היה יותר דומה לריפרוף בגלל הקצב סינוס , קיבלתי טומבקור 50 פעמים ליום וקרדילוק 1.25 מינון כזה נמוך בגלל שיש לי ברדיקרדיה טבעית, שזה מיסתובב סביב ה50+ במהלך היום, אחרי מספר שבועות כשהבחנתי שהקרדילוק גם במינוך הקטן הזה מוריד את הדופק סביב 45 במהלך מנוחה ביום, הומלץ לי לקחת חצי מהכדור הזה כלומר מינון של 0.625 מג , המינון שאני מקבל כרגע הוא טומבקור 50מ'ג פעמיים ליום וקרדילוק 0.625 אחד ליום שאלתי האם במינוך כזה הכדור [ הקרדילוק] עדיין יעיל, האם זה מספיק כדיי לעשות את העבודה, למנוע [העברת רפרוף לחדרים] כאשר נותנים אותו עם טומבקור?

28/06/2015 | 21:42 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

לא בטוח שלמינון כזה נמוך (מאוד) יש משמעות טיפולית כלשהי. בברכה, דר דדשב

מנהל פורום קרדיולוגיה