יעוץ לסינקופה וטיפול

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

28/06/2015 | 18:29 | מאת: שרון

שלום בני בן 19 אובחן לפני כחצי שנה כחולה סינקופה, דבר שהחל מהצבא מחודש אוקטובר 2014 החלו התסמינים לסינקופה. הוא עבר ברור EMG רגיל וEMG בחסך שינה, עבר בדיקת אולטר לב, ואקו לב. והכל יצא תקין. משיחה עם נוירולוג של הצבא ושל בית החולים והסימפטומים יש לו סינקופה על רקע רגשי , במצבי לחץ, או שמשהו מפריע מטריד אותו זה מתחיל בהזעות יתר, דופק מואץ,קושי בנשימה , חוסר רגיעה ואז התעלפות. ברצוני לברר בני החל כבר לפני כשנה טיפול בהורדת שיער מבית השחי במכשיר בהתחלה בגלל ההתעלפויות הפסקנו כדי לבדוק שאין לו חלילה אפילפסיה ומאחר וקבלנו תשובה שאין המשיך בטיפולים. אולם כיום פתאום הקוסמטיקאית אמרה שבגלל שהוא מתעלף הוא לא יכול לעשות טיפול בהורדת שיער. האם זה נכון? האם הטיפול במכשיר בבית שחי לא טוב למי שיש לו סינקופה המכשיר שהוא משתמש זה IPL של 4MP אודה על תשובה דחופה. שכן הוא זקוק לטיפול ואני מעכבת לו.

30/06/2015 | 21:28 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

אתר זה עוסק במחלות לב במבוגר. אין בידי מידע לגבי מכשירים המוזכריםב פנייתכם, אך רוב הסיכויים שאין קשר ישישר בין הדברים

מנהל פורום קרדיולוגיה