אודה מאוד על עזרה בנושא הולטר-לב

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

25/06/2015 | 16:40 | מאת: אמנון

כעת אני עם הולטר-לב. אני נח וישן במיטה כשמאחורי הראש יש cnhyv מדף בגובה 10 ס"מ מעל המזרן מאחורי הראש. האם מותר לשים שם את ההולטר או מומלץ שהוא יהיה כמו בישיבה בגובה המותניים. נחתי חצי שעה כשההולטר היה על המדף הנ"ל. במידה ואסור היה לשים אותו במדף - האם הרסתי את הקטע של החצי שעה מנוחה בשכיבה ? המון תודות על עזרה בשאלתי רק כמובן ליום זה עבורי - וכעזרה לאחרים בהמשך.

28/06/2015 | 21:36 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

בחלק רישום שלך חל ביבלובל שבין כתיבה בעברית ובאנגלית.... שאלה לא ברורה לי. נא לחדד.

מנהל פורום קרדיולוגיה