תוצאות אקו לב

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

24/06/2015 | 13:08 | מאת: גילי

חדר שמאלי אינו מוגדל; תפקודו הגלובאלי והאזורי תקינים. מקטע הפליטה המוערך כ- % 55 עליה שמאלית אינה מוגדלת. חללים ימניים בגודל ובתפקוד תקינים. שלום רב, ערכתי אקו לב לטובת חברת ביטוח וקיבלתי התוצאות הבאות: עיבוי עלי המסתם המיטראלי, בלא צניחה. הודגמה אי ספיקה מיטראלית וטריקטספידלית מזערית עם מפל לחצים בן 26 ממ"כ על פני המסתם ממצא המתאם ללחץ ריאתי מוערך של כ- 32 ממ"כ. הפריקארד אינו מעובה. ללא תפליט פריקרדיאלי. שורש הוותין והוותין העולה ברוחב תקין. אשמח לשמוע מה המשמעות של התוצאה. (יש לציין שאני מתעמלת הרבה) בתודה מראש גלית

28/06/2015 | 21:33 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

בהתבסס על הנכתב בפנייתך - אין מימצאים חריגים בבדיקה זו. בברכה, דר דדשב

מנהל פורום קרדיולוגיה