הלב והקיבה

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

24/06/2015 | 10:01 | מאת: רוני

שלום אני בת 31 ללא מחלות. אני לחוצה כי שמתי לב שלפני מחזור (זה קרה לי רק פעמיים בהפרש של מספר שנים) אני מרגישה לא טוב, מרגישה ממש חומצה בגרון ואני אפילו מקיאה אותה, הדופק שלי במנוחה מטפס ל-160 ואני מתחילה להזיע ולהרגיש שהפנים שורפות לי...ורק אחרי שלוקחת תרופות נגד גזים וצרבת..כל הסיפור הזה נרגע ולמחרת אני מקבלת מחזור וכל הגוף חוזר למצב רגיעה...עשיתי בעבר אק"ג המון פעמים ואפילו אקו-לב..ולא גילו כלום. האם יש קשר בין שינויים הורמונאליים לקיבה ולתפקוד הלב? האם כשזה קורה לי זה מסכן אותי? אני מאוד חוששת ממקרים נוספים וזה מרגיש לי כמו התקף לב ושאני עומדת למות באותו רגע. אשמח להכוונה כלשהי מה לעשות בעתיד..תודה.

28/06/2015 | 21:31 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

ייתכן מאוד שמדובר בהפרעת קצב לב. עליך לגשת להערכה מאלה אצל קרדיולוג. בברכה, דר דדשב

מנהל פורום קרדיולוגיה