הרגשה משונה באיזור החזה

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

16/06/2015 | 23:14 | מאת: שמואל

שלום ד"ר. שמי שמואל בן 29.5 אנסה לקצר כמה שאפשר את ההודעה ברשותך כדי לתת תמונה כוללת. בריא, לא שמן ( גובה 1.80 משקל 75 ), ללא סוכרת\כולסטרול\לב במשפחה. לפני כשנה התחלתי בירורים בגלל תלונות של התכווצויות משונות באיזור החזה-עליון\צוואר.. הרגיש לי כמו פעימות מוקדמות שכאלה. לפני כשנה עברתי בדיקות דם מקיפות, צילום חזה, בדיקת מאמץ, גסטרוסקופיה - הכול תקין. תוך כדי הבירורים התגלה לי פוליפ קטן באף ואני במעקב אצל אא"ג פעם בחצי שנה והוא אמר שזה כלום ולא אמורים להיות תסמינים. עשיתי השבוע בדיקות דם מקיפות ואקו-לב בגלל התכווצויות\אי נוחות באיזור החזה אני לא יכול להגדיר את זה ככאב אני מתפקד כרגיל. עשיתי השבוע גם א.ק.ג כל הבדיקות דם א.ק.ג ואקו-לב תקין לגמרי.. שמתי לב רק שבדיקת ה TSH שלי ירדה בשנה מ 1.7 ל 1.15.. מעבר לזה אין שינוי הרופאה אמרה שהבדיקות תקינות לחלוטין ( כליות, אלקטרוליטים, כולסטרול ועוד דברים ). אני על סף ייאוש מאחר ואני לא יודע מה עוד יש לי לעשות.. הרופאת משפחה אמרה לי לקחת כדורי הרגעה וכו' כי אני בריא ואין לי שום דבר.. יכול להיות שזה לב ? וושט ? משהו בעיכול ? אני כבר לא יודע למי לפנות.. מצטער על ההודעה הארוכה מודה מראש על כל תשובה.

21/06/2015 | 23:13 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

רוב הסיכוים שלא מדובר בבעית לב. ניתן להשלים בדיקת מאמץ. למען הסדר הטוב. בברכה, דר דדשב

מנהל פורום קרדיולוגיה