החסרת פעימה

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

17/06/2015 | 11:45 | מאת: שיר

במהלך בדיקת פוליגרף, הבודק העיר את תשומת ליבי לעובדה שלאחר סשנים רבים (לאחר כ-3-4 שעות בדיקה), החלה אצלי לפתע תופעה של החסרת פעימה, אחת ל-20 שניות לערך. בתחילת הבדיקה, התופעה לא התרחשה. בהמלצת הבודק, פניתי לבדיקת א.ק.ג בקופת החולים (רגילה, לא במאמץ) והבדיקה התגלתה כתקינה לחלוטין. האם עדיין יש סיבה לחשש / סיבה לבצע בדיקה נוספת כלשהי? האם יתכן שמדובר בתופעה פסיכוסומטית כתוצאה מהעומס הנפשי הממושך? תודה רבה מראש, שיר

21/06/2015 | 23:10 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

אין סיבה לחשוש. על פי רוב תופעה שפירה וחולפת. בברכה, דר דדשב

מנהל פורום קרדיולוגיה