החמרה בממצאי אקו לב

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

17/06/2015 | 23:58 | מאת: אילנה

שלום רב, אני בת 36 שנה לאחר לידה שניה. יש לי דליפה קשה במסתם מיטרלי. באקו קודם נצפה קרע בכורדה באקו האחרון שעשיתי נפצו שינויים ביחס לקודם: שטח פרוזדור שמאלי 28 סמר רוחב חדר שמאלי בדיאסטולה 56 ממ רוחב חדר שמאלי בסיסטולה 37 ממ בנוסף בפירוט רשום שיש: reversal flow in pulmonary veins vena contracta 0.66 kild pht -41 jvp הרופא אמר שמצב סביר ולבוא לבקורת עוד שנה. האם יש צורך בטיפול כלשהו נכון לעכשיו?

21/06/2015 | 23:04 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

נא לגשת בהקדם בלדיקת קרדיולוג. בברכה, דר דדשב

22/06/2015 | 07:43 | מאת: אילנה

כמו שציינתי בהודעה הקרדיולוג אמר שהמצב סביר ולחזור עוד שנה לביקור מעקב. האם כדאי להתיעץ עם קרדיולוג אחר? האם תוכל להמליץ על מישהו מומחה לבעיות מסתמים מולדות? תודה ויום טוב

מנהל פורום קרדיולוגיה