השפעת Xeralto על הטרומבוציטים

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

19/06/2015 | 21:43 | מאת: פייר

האם Xeralto 20 MG מוריד את ערכי הטרומבוציטים בדם? אני מקבל גם טיפול כימותרפי , אלא שבתקופה האחרונה הערכים של הנויטרופילים בדם וכן הטרומבוציטים ירדו ועלכן נמנע ממני לקבל אתהטיפול הכימותרפי. מכאן שאלתי בראשית דבריי. תודה

21/06/2015 | 23:03 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

קרוב לוודאי קושר לטיפול כימי. נא להתעיץ עם רופא משפחה או אונקולוג או גורם מטפל אחר באשר להשמך טיפול בקסרלטו.... חשוב! כי דילול דם עי קסרלטו בנוסף לירידת טסיות עלולה לגרום לדימום. בברכה, דר דדשב

מנהל פורום קרדיולוגיה