אלכסנדרוני

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

16/06/2015 | 15:19 | מאת: לוי מנחם

אני בגיל 75 מקבל שנים רבות נורמיטן 25 בגין סינדרום החלוק הבן מאוזן !. אין לי עבר קרדיולוגי . בתקופה האחרונה הומלץ לי על ידי הרופא לעבור לשימוש של קרדיולוק 2.5 . לאחר שימוש של כ שלושה שבועות בבדיקות לחץ דם ביתיות ( מכשיר פרטי) לחץ הדם עלה משמעותית מלווה בעלית הדופק. אבקש את חוות דעתך - תןדה

21/06/2015 | 23:19 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

מדוע לא לחזור לקרזילוק.... פנה נא לרופא שלך ותדווח לו על התופעה של עלית לד ותדון עימו באשר להחזר לטיפול קודם אשר היה לדבריך יעיל.... בברכה, דר דדשב

מנהל פורום קרדיולוגיה