תשובת אקג

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

21/05/2015 | 12:46 | מאת: איריס

שלום רב, שואלת עבור חמותי בת 58 שבצעה אקג. למכתב הפענוח שקיבלה הוסיפו שורה בכתב יד: סינוס סדיר, גבולי שמאלי, התקדמות לקויה של גלי R בקיר קדמי עם השטחת גלי R". התור שקבעה לקרדיולוג יגיע רק בעוד שלושה שבועות. אשמח לדעת מהי משמעות הדברים. תודה רבה מראש.

25/05/2015 | 21:04 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

חשוב בתעבור עם התרשים דרך רופא משפחה. ברישום שלך כניראה חל שיבוש, קל. שמאלי גבולי הוא ציר..... השטחת גלים - גלי t ולא r. מלבד זה יש לעבור על אקג (רופא) ורצוי להשוות עם תרשימים קודמים. בברכה, דר דדשב

מנהל פורום קרדיולוגיה