דופק לא סדיר

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

20/05/2015 | 11:27 | מאת: חן

שלום וברכה! מזה כשבועיים אני מרגישה ה מידי פעם דופק מהיר/לא סדיר ,לפני כשש שנים סבלתי מWPW ועברתי אבלציה שעברה בהצלחה.בזמן שיש לי את הדפיקות אני מרגישה כעין תעוקה.נבדקתי ע"י קרדיולוג ועשיתי אק"ג שיצא תקין.נשלחתי להולטר 48 שעות ולבדיקת בלוטת התריס. בלי קשר(או עם קשר?) אני מרגישה ,מזה תקופה,כאבים בשד השמאלי המקרינים לגב , הכאב מטריד יותר מאשר כואב. בבדיקה כירוגית נמצא הכל תקין אך נשלחתי ליתר בטחון לממוגרפיה ואולטרה סאונד,האם יש קשר בין הדברים??אני מאד בלחץ...........

25/05/2015 | 21:00 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

באשר לדופק לא סדיר יש לקשר בין המצב הקודם של wpw ואבלציה. יש לבצע התייעצות מסודרת עם רופא קרידולוג רצוי בנושא של הפרעת קצב לב. נושא של כאבים הוא נושא מורכב יורת מבידה מסויימת ולא בכרח מצביע על מחלת לב. ניתן להסתפק בשלב ראושן בביצוע מבחן מאמץ או בדיקת אקו לב במאמץ. בברכה, דר דדשב

מנהל פורום קרדיולוגיה