אקו לב

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

11/05/2015 | 18:04 | מאת: אדוה

אני נוטלת קומדין עקב קרישיות יתר והסטוריה של פקקת ורידים וקרישי דם בריאות, בבדיקת אקו כתוב כך : מסתם מיטרלי-עלים מעובים, אי ספיקה קלה עד בינונית. מסתם אאורטלי-עלים מעט מעובים. מסתם טריסקופידלי-אי ספיקה קלה. מסתם פולמונרי-אי ספיקה קלה. מה זה אומר ? ומה ההמלצה?

11/05/2015 | 21:17 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

המימצא אשר דורש מעקב הוא אי ספיקה קלה בינונית של מסתם מיטרלי. עדיין מדובר במימצא קל ללא משמעות רבה. יתר הדברים חסרי משמעות קלינית. בברכה, דר דדשב

מנהל פורום קרדיולוגיה