פלפיטציות

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

03/05/2015 | 10:29 | מאת: tkhgzr

עבור פיברומיאלגיה התחלתי 25מ"ג trazodone עליתי ל50 ואחר כך ל75מ"ג כמעט ומיד עם ה75 מ"ג התחילו בעיות בלב בזמן ההתעמלות במסילת ריצה אני חייב להפחית את הקצב ויש פלפיטציות חזקות וסחרחורת יש תחושה דומה אבל פחות גם באמצע היום. הרגשתי שהלב עלה לי לגרון והדופק לא עלה פעם פתאום הזעתי חזק והתעלפתי לשניה ועבר 10 דקות עד שיכולתי ללכת 20 מטר למיטה האם אלו תופעות לוואי של התרופה או יש חשש לבעיה בלב. עבר אקו לפני שנה וכל היה תקין

03/05/2015 | 20:10 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

לא בהכרח. ייתכן ויש קשר לתרופה. על כל פנים עליך לעבור הערכה אצל קרדיולוג. בברכה, דר דדשב

מנהל פורום קרדיולוגיה