הפרעת קצב

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

13/04/2015 | 19:57 | מאת: רועי

לדוקטור שלום עקב תחושה של פעימות מוזרות בלב פניתי למיון בדקו אותי במיון וציינו שיש לי פעימות חדריות מוקדמות המליצו על המשך ברור של אקו וארגומטריה להלן תוצאות אקו :חדר שמאל אינו מוגדל ,תפקודו הגלובלי והאיזורי תקינים מקטע הפליטה המוערך 65% עליה שמאלית אינה מוגדלת חללים ימניים בגודל ובתפקוד תקינים מורפולוגיה תקינה של המסתמים עם עקומות זרימה תקינות אי ספיקה טריקוספידלית קלה לחץ ריאתי מוערך 32 ממ"כ הפריקארד אינו מעובה לא נצפה תפליט פריקארדיאלי לסיכום :normal echi study mild tricuspid regurgition בדיקת מאמץ תקינה לחלוטין שאלתי האם יש סיבה לדאגה מכיון שאני מרגיש רצף של 3-6 פעימות כאלו רצופות כמו פרפור כזה לשתיים שלוש שניות וזה עובר ללא כאבים או קוצר נשימה האם עלי להמשיך בבירור או לדעתך לא נראית סיבה לדאגה כי קראתי שמספר פעימות כאלו ברציפות זו הפרעה מאוד מסוכנת vt אשמח לתובתך המלומדת

20/04/2015 | 21:02 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

בדיוקת אלה (כפי תוארו בפנייתך) אינן ישוללות באופן מוחלט קיום של הפרעת קצב לב ועל כן עליך לפנות לקרדיולוג לצורך השלמת בירור. בברכה, דר דדשב

מנהל פורום קרדיולוגיה