הרגשה של דילוג על פעימה

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

07/04/2015 | 13:13 | מאת: שרון

שלום רב, אני בת 43 וסובלת כמה זמן מדילוג על פעימת לב. בשנה האחרונה זה מופיע בתדירות יותר גבוהה. זה יכול להופיע במצבי לחץ, יכול להופיע במעבר חד מישיבה להליכה מאומצת כדי להספיק רכבת, וזה יכול להופיע לקראת התעוררות, כלומר להעיר מהשינה. זה מופיע, לכמה זמן ואחכ נעלם. לפעמים מחליש ולפעמים לא. זה מטריד. הסטוריה רפואית: אבא וסבא עברו התקפי לב. מבחינתי:אקג וכל הבדיקות תקינות. בדיקת מאמץ לא הצלחתילעבור כיוון שהכושר שלי מאד! ירוד. אבל כבר התחלתי לעבוד על זה בהליכות יומיות. השאלה: ממה זה נובע? האם בר טיפול? ואיך? תודה וחג פסח שמח שרון.

12/04/2015 | 20:54 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

מגוון רב של סיבות - לבביות ולא לבביות. על פי רוב תופעה חולפת כשלעצמהץ רצוי להלשים אקו לב והולטר קצב לב. לשים לב על לד ולבצע בדיקת תפקודי בלוטת התריס. לגשת לבדיקה אצל רופא. בברכה, דר דדשב

12/04/2015 | 21:36 | מאת: שרון

ד"ר דדשב תודה רבה. הייתי היום אצל הרופאה...אכן קבלתי לעשות את כל הבדיקות שציינת. שוב תודה שרון

מנהל פורום קרדיולוגיה