לחץ דם

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

07/04/2015 | 22:03 | מאת: ענת

דר שלום אני בת 41 עם לחץ דם נוטלת 50 מ"ג לוסרדקס בבוקר ו 1.25 קרילוק ובערב שוב 1.25 קרדילוק. מפחדת מאוד ממדידות גם בבית. לפעמים כשמודדת הראשונה עולה ל 185/100 ואז אחרי דקה 150 ואז שוב יורד עש שמגיע ל 120 או 130. הולטר עשיתי גם שם יש קפיצות אבל אף אחת מהן לא הגיעה ל 180 ויותר . האם קפיצות כאלה שיורדות אחרי דקה שתיים מהוות סיכוון ומצריך שינוי טיפול? יש עודף משקל BMI30 / חייבת לציין שאני מרגישה את העלייה הגדולה של הלחץ דם ואז מגיעה נפילה סוג של התאוששות.

12/04/2015 | 20:52 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

דבר לא רצוי. חשוב שאיזון הייה אחיד במהלך ימממה או לפחות רוב שעות היממה ובלילה. מציע לבצע בדיקת הולטר לחץ דם. בברכה, דר דדשב

מנהל פורום קרדיולוגיה