תוצאות בדיקת הולטר לב

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

06/04/2015 | 12:45 | מאת: orit

בגלל תוצאות אקו לב הופניתי גם להולטר לב התוצאות הן: הקצב הבסיסי: מהירות מינימלית: 43 מהירות מקסימאילית: 94 מהירות ממוצעת: 60 הפרעות קצב חדריות VPC’S: נצפו 11 VPC . הפרעות קצב חדריות APC‘S: נצפו סה''כ 9 APC'S במשך הבדיקה . הפרעות הולכה: נצפו גלי P משונצים.(יש לאמת באקג רגיל) פעילות קוצב: שינויים משמעותיים בקטע st: לא נצפו. תלונות הנבדק: לא צוינו. אבקש לדעת אם ההפרעות וגלי ה-P דורשים טיפול

06/04/2015 | 20:39 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

קרדיולוג צריך לעבור על תרשימי אקג מצרופים לבדיקה זו. תחושתי שאין כל משמעות למתואר בפנייתך. בברכה, דר דדשב

מנהל פורום קרדיולוגיה