שאלה חשובה

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

29/03/2015 | 04:15 | מאת: דוד

שבוע טוב האם צנתור ימני יכול לפגוע בריאות ויכול לגרום לקריסתם . האם הוא מסוכן ומה הסיבוכים המתרחשים בעת ביצועו אם בכלל עשיתי בדיקת נפחי ריאה ומומחה ריאות חזר לפרופסור שמצנתר אותי ורצה לאחד פעולות האם הצנתור הינו מסוכן ומה קצב ההחלמה הנורמלי ממנו האם זה בהרדמה מלאה או באלחוש . והאם הוא מבוצע מיד שמאל או מהמפשעה

30/03/2015 | 21:35 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

על פי רוב זאת בדיקה בטוחה ביודיים מיומנות של קרידולוגים. כמובן כל מקרה לגופו של עיניןן ותלוי במימצאים ומחלות אחרות והמצב הכללי. בהיעדר מידה בידינו על המקרה הנידון, אני ממליץ. לפנות לרואפ ריאות ולקרידולגו מצנטר המכיירים היטב את הפרטים ולשווחח עימם. שוב, על פי רוב פעולה די בטוחה. בברכה, דר דדשב

04/04/2015 | 11:36 | מאת: דודי

האם אפשר לערוך צינתור ימני דרך יד שמאל בהיותר המיפלג מי שעורך את הצינתור הוא פרופסור שערך מספר רב של צינתורים והצינתור יערך בבלינסון

מנהל פורום קרדיולוגיה